Skip to main content

Pojištění auta si lze sjednat kdekoliv, ale jen u Direct pojišťovny můžete získat řadu výhod díky tomu, že je součástí celé Direct family. Pokud proto hledáte více než jen pojištění, sháníte parťáka na cesty a chcete vědět, že se na svou pojišťovnu můžete za všech okolností spolehnout, jste tady správně. Ať už se jedná o povinné ručení, havarijní pojištění nebo obojí, v Directu vám vždy všichni vyjdou vstříc. A to samozřejmě platí i při řešení škod.

U Direct auto vyřešíte nákup i servis vozů

Nehody se stávají každý den. Direct se vždy snaží vyřešit vše k nejvyšší spokojenosti klientů a hlavně rychle. Aby to bylo možné, do Direct family patří i Direct auto – síť servisů a dealerství pro prodej a nákup vozů. Takže oprava po nehodě už vás nemusí stresovat a auto můžete zavézt přímo ke zkušeným a spolehlivým mechanikům, kteří si hravě poradí s každou promáčklinou i poruchou.

Až se svým vozem nebudete spokojeni, můžete prostřednictvím Direct auto vyřešit i jeho prodej. Ocenit si ho necháte online, a pokud budete s cenou souhlasit, jednoduše ho přivezete a po prohlídce si s pracovníkem Direct auto jen plácnete. Na témže místě si navíc můžete vybrat i ojeté auto s prověřenou historií – na protiúčet ho navíc získáte ještě levněji. Pokud vám náhodou nesedne, máte 14 dní na výměnu a 3 dny na vrácení.

Nové auto bez vysokých počátečních nákladů

Existují ale i jiné cesty, jak si pořídit nové nebo mírně ojeté auto a neutratit za něj veškeré úspory. V Birne, které také patří do Direct family, si můžete vzít auto na operativní leasing a díky zaštítění od Directu budete jezdit bez starostí a za příznivé měsíční nájemné.

Operák od Birne si hravě sjednáte online a za pár minut. Pokud si chcete ušetřit stres a auto vám má jen sloužit, můžete si k němu přidat také různé nadstandardní služby, které vám pomohou řešit přezouvání, sníží spoluúčast u havarijka nebo pomohou vyřešit pravidelné servisy. Rázem budete naprosto flexibilní, jezdit můžete kamkoliv a kdykoliv a díky tarifu Flexi i bez omezení nájezdu.

Výjimečný operativní leasing od Birne vám navíc umožňuje vyměnit auto klidně už po pár měsících, a navíc nabízí krytí drobných poškození po vrácení do částky 5 000 Kč (v rámci nadstandardních služeb jde až o 10 000 Kč).

Pokud nad operákem přeci jen váháte, můžete si ho vyzkoušet nanečisto. U Birne najdete jedinečnou službu Zkus a kup, kdy si auto pronajmete na půl roku a pak se rozhodnete, co dál – vrátit, koupit za výhodnou cenu, nebo pokračovat v operativním leasingu. Pokud naopak jezdíte jen výjimečně, mohla by se vám hodit krátkodobá půjčovna s flexibilními podmínkami Birne Rent.

U Direct family máte zkrátka na výběr z nespočtu možností. A záleží jen na vás, které z nich dáte přednost.


Autor Michal Kárný:

Mám rád texty, které jsou jednoduché, přehledné, odpovídají na všechny otázky a dobře se čtou. Pojišťovnictví není jednoduchý obor. V Directu se proto už od roku 2019 snažím o to, aby lidé, kteří mají zájem, díky mým textům rozuměli tomu, co mají pojištěné a kdy jim pojistka pomůže. Pomáhá mi v tom i novinářská praxe z Brněnského deníku Rovnost, kde jsem začínal jako redaktor, pokračoval jako editor a svoje mediální působení ukončoval jako šéfredaktor.

Komentář k článku