Skip to main content

Cestovní pojištění je něco, co umíme. K tomuto tvrzení nás vedou, kromě opakované spokojenosti klientů, i důkazy v podobě ocenění. Na svém kontě úspěchů tak máme například první místo v soutěži Zlatá koruna, a dokonce dvě zlaté v žebříčku Finparáda.

Obecně se má za to, že není třeba měnit něco, co funguje. My jsme si ale řekli ne! Vylepšíme už tak skvěle fungující pojištění. Uděláme z něj super pojištění, které bude pomáhat lidem na cestách, ať už jedou jen na prodloužený víkend do Rakouska, nebo dvakrát dokola kolem světa. Co je tedy v našem cestovním pojištění změnili a vylepšili?

Když se vaše letadlo zpozdí…

…tak vám pomůže pojištění zpoždění letu. Pokud vinou dopravce dojde ke zpoždění odletu o 2 a více hodin, máte nárok buď na náhradu ve výši 500 Kč, nebo vám proplatíme vstup do letištního salónku. Už jste někdy v nějakém byli? Zjistili jsme pro vás, jak to v letištních saloncích chodí.

Když na dovolené onemocníte…

…tak vám pomůže lékař online. Pokud si v rámci cestovního pojištění sjednáte i toto pojištění, budete moct během své dovolené konzultovat své zdravotní trable s českým lékařem, online a nonstop 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. A to vše skrz videohovor nebo chat, takže jediné, co potřebujete, je zařízení s internetovým připojením.  Platí pro všechny, kteří jsou s vámi na pojistné smlouvě.

Když trávíte dovolenou v posteli…

…tak vám pomůže pojištění zkažené dovolené. Zranili jste se nebo onemocněli na dovolené? Tohle pojištění vám vyplatí částku za jednotlivé dny, kdy jste místo skotačení na pláži leželi v posteli (v hotelu nebo v nemocnici), na nějakého toho maroda dohlíželi, případně se kvůli nemoci museli vrátit předčasně domů.

Když cestujete těhotná…

…tak vám naše cestovní pojištění bude krýt záda až do 32. týdne těhotenství. Ano, takhle dlouho se na vás nebudou vztahovat žádné podmínky týkající se vašeho stavu. Proč? Protože víme, že těhotenství není nemoc, nabízíme i cestovní pojištění pro těhotné.

Když naplánujete dovolenou a nemůžete odjet…

…tak vám pomůže pojištění storno poplatků. To už jsme v naší nabídce měli, teď jsme ale vylepšili jeho podmínky. K čemu tohle pojištění je? Když musíte zůstat doma, i přesto, že už jste celou dovolenou naplánovali, a co víc – zaplatili. V takovém případě, za určitých podmínek, vám zaplatíme podstatnou část (konkrétně 80 %) stornopoplatků za služby, které jste si předplatili. Například zájezd s cestovní kanceláří, letenky včetně letištních a palivových poplatků, jízdenky či rezervaci ubytování.

Když jedete na dovolenou vlastním autem…

…tak vás podrží naše pojištění auta do zahraničí. Představte si, že by existovalo havarijní pojištění jen na pár dní či týdnů. Jeho sjednání by bylo velmi jednoduché, bez nutnosti prohlídky či focení auta, stačilo by uvést jen platnou SPZ. Nebyl by svět krásný? Byl. A protože se v Directu neustále snažíme, aby byl náš svět co nejkrásnější, přesně takové pojištění jsme vymysleli.

Když vám na dovolené auto klekne…

…tak oceníte pojištění asistence vozidla. To jsme od loňska vylepšili o více variant a větší limity. Asistenční službu můžete využít, pokud je vaše auto nepojízdné, třeba kvůli nehodě či nějaké poruše, ale také kvůli zdravotním problémům řidiče, které znemožní pokračovat v cestě.

 

Cestovní pojištění od Directu si sjednáte online i v appce do 2 minut. A s 50% slevou!

Šťastnou cestu!


Autorka Alena Kastnerová:

Jsem copywriterka s více než dvacetiletou praxí. Tu teď uplatňuji ve svém psaní o pojištění: informace získané od svých kolegů-odborníků překládám do lidštiny, aby jim každý, kdo se o pojištění potřebuje něco dozvědět, dobře rozuměl. Jednoduchost a srozumitelnost je to, co se snažím pojišťováckým textům přinést. A nadto se je snažím čtenářům překládat tak, aby i oni viděli v pojištění to, co já: zajímavý a sexy obor. 😊

Komentář k článku